CREDO — Christianisierung Europas im Mittelalter, red. Christoph Stiegemann, Martin Kroker, Wolfgang Walter, t. 1: Essays; t. 2: Katalog, Petersberg 2013 [recenzja] - Chodyński, Antoni Romuald (Kwartalnik Historii Kultury Materialnej, 2015)
Recenzja książki.