Księga szafarska dworu Jana III Sobieskiego 1695–1696, oprac. Jarosław Dumanowski, Maciej Próba, Łukasz Truściński, Monumenta Poloniae Culinaria. Polskie Zabytki Kulinarne, red. Jarosław Dumanowski, t. IV, Warszawa 2013 [omówienie]

Autor

  • Ewelina Więcek Muzeum Hstoryczne m.st. Warszawy, Warszawa

Słowa kluczowe:

historia kultury materialnej

Abstrakt

Notka - krótkie omówenie publikacji

Pobrania

Download data is not yet available.

Bibliografia

Brak

Pobrania

Opublikowane

2014-01-01

Jak cytować

Więcek, E. (2014). Księga szafarska dworu Jana III Sobieskiego 1695–1696, oprac. Jarosław Dumanowski, Maciej Próba, Łukasz Truściński, Monumenta Poloniae Culinaria. Polskie Zabytki Kulinarne, red. Jarosław Dumanowski, t. IV, Warszawa 2013 [omówienie]. Kwartalnik Historii Kultury Materialnej, 62(1). Pobrano z https://journals.iaepan.pl/khkm/article/view/751

Numer

Dział

Sprawozdania i zapiski