Księga szafarska dworu Jana III Sobieskiego 1695–1696, oprac. Jarosław Dumanowski, Maciej Próba, Łukasz Truściński, Monumenta Poloniae Culinaria. Polskie Zabytki Kulinarne, red. Jarosław Dumanowski, t. IV, Warszawa 2013 [omówienie]
Słowa kluczowe:
historia kultury materialnejAbstrakt
Notka - krótkie omówenie publikacji
Pobrania
Download data is not yet available.
Bibliografia
Brak
Pobrania
Opublikowane
2014-01-01
Jak cytować
Więcek, E. (2014). Księga szafarska dworu Jana III Sobieskiego 1695–1696, oprac. Jarosław Dumanowski, Maciej Próba, Łukasz Truściński, Monumenta Poloniae Culinaria. Polskie Zabytki Kulinarne, red. Jarosław Dumanowski, t. IV, Warszawa 2013 [omówienie]. Kwartalnik Historii Kultury Materialnej, 62(1). Pobrano z https://journals.iaepan.pl/khkm/article/view/751
Numer
Dział
Sprawozdania i zapiski
Licencja
Utwór dostępny jest na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa – Użycie niekomercyjne – Bez utworów zależnych 4.0 Międzynarodowe.