Opublikowane: 2020-10-30

Polska i świat przez kuchnię. Studia o dziedzictwie kulinarnym, red. A. Kamler, D. Pietrzkiewicz, K. Seroka, Warszawa 2018 [recenzja]

Andrzej Klonder

Abstrakt

Recenzja z publikacji (wydanej w 2018 r.) dotyczącej dziedzictwa kulinarnego na przestrzeni dziejów.

Słowa kluczowe:

kuchnia, kulinaria, dziedzictwo kulinarne

Inne teksty tego samego autora

<< < 1 2 3 4 5 6 > >> 

Pobierz pliki

Zasady cytowania

Klonder, A. (2020). Polska i świat przez kuchnię. Studia o dziedzictwie kulinarnym, red. A. Kamler, D. Pietrzkiewicz, K. Seroka, Warszawa 2018 [recenzja]. Kwartalnik Historii Kultury Materialnej, 68(3), 421–428. Pobrano z https://journals.iaepan.pl/khkm/article/view/2492

Cited by / Share

Licencja

Creative Commons License

Utwór dostępny jest na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa 4.0 Międzynarodowe.


Ta strona używa pliki cookie dla prawidłowego działania, aby korzystać w pełni z portalu należy zaakceptować pliki cookie.