Staropolskie przepisy kulinarne. Receptury rozproszone z XVI-XVIII w. Źródła drukowane, wyd. i oprac. J. Dumanowski, D. Dias-Lewandowska, M. Sikorska [recenzja]
Słowa kluczowe:
historia kultury materialnej, kulinaria, przepisy, recepturyAbstrakt
Recenzja z publikacji zawierającej edycję licznych przepisów kulinarnych rozproszonych w różnych źródłach z epoki nowożytnej.
Pobrania
			Download data is not yet available.
		
	Bibliografia
													Brak
											
				Pobrania
Opublikowane
																			2017-01-01
																	
				Jak cytować
Klonder, A. (2017). Staropolskie przepisy kulinarne. Receptury rozproszone z XVI-XVIII w. Źródła drukowane, wyd. i oprac. J. Dumanowski, D. Dias-Lewandowska, M. Sikorska [recenzja]. Kwartalnik Historii Kultury Materialnej, 65(1), 106–108. Pobrano z https://journals.iaepan.pl/khkm/article/view/942
Numer
Dział
								Artykuły recenzyjne i recenzje
							
						Licencja

Utwór dostępny jest na licencji Creative Commons Uznanie autorstwa – Użycie niekomercyjne – Bez utworów zależnych 4.0 Międzynarodowe.
 
							 
							

 
 








