Staropolskie przepisy kulinarne. Receptury rozproszone z XVI–XVIII w. Źródła rękopiśmienne, wyd. i oprac. Jarosław Dumanowski, Dorota Dias-Lewandowska, Marta Sikorska [note]

Authors

  • Andrzej Klonder Institute of Archaeology and Ethnology Polish Academy of Sciences, Al. Solidarności 105, 00-140 Warsaw

Keywords:

consumption, inventories, culinary recipies

Abstract

Short note.

Downloads

Download data is not yet available.

References

Brak

Published

2018-01-01

How to Cite

Klonder, A. (2018). Staropolskie przepisy kulinarne. Receptury rozproszone z XVI–XVIII w. Źródła rękopiśmienne, wyd. i oprac. Jarosław Dumanowski, Dorota Dias-Lewandowska, Marta Sikorska [note]. Kwartalnik Historii Kultury Materialnej, 66(2), 247–248. Retrieved from https://journals.iaepan.pl/khkm/article/view/1012

Issue

Section

Reports and Notes

Most read articles by the same author(s)

1 2 3 4 5 > >>