Staropolskie przepisy kulinarne. Receptury rozproszone z XVI-XVIII w. Źródła drukowane, wyd. i oprac. J. Dumanowski, D. Dias-Lewandowska, M. Sikorska [review]

Authors

  • Andrzej Klonder Institute of Archaeology and Ethnology Polish Academy of Sciences, Al. Solidarności 105, 00-140 Warsaw

Keywords:

history of material culture, culinary, recipes

Abstract

Primary source edition review.

Downloads

Download data is not yet available.

References

Brak

Published

2017-01-01

How to Cite

Klonder, A. (2017). Staropolskie przepisy kulinarne. Receptury rozproszone z XVI-XVIII w. Źródła drukowane, wyd. i oprac. J. Dumanowski, D. Dias-Lewandowska, M. Sikorska [review]. Kwartalnik Historii Kultury Materialnej, 65(1), 106–108. Retrieved from https://journals.iaepan.pl/khkm/article/view/942

Issue

Section

Review Articles and Reviews

Most read articles by the same author(s)

1 2 3 4 5 > >>